Processingenjör Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vad kommer du att göra hos oss?

Som processingenjör arbetar du främst med dimensionering av utrustningar och processdesign. Du är support vid uppstarten och intrimning av anläggningarna som du har designat och beräknat. Du arbetar dagligen nära säljare och projektledare med tekniska frågor för att säkerställa att anläggningen uppfyller de krav du har ställt under dimensioneringen. Du kommer också medverka i försäljningsarbetet i offertfasen och att granska processlösningar. Det finns stora möjligheter att själv påverka och forma sin framtid och tillvaro. 

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö.

Kvalifikationer

Till den här rollen söker vi dig som har civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen, exempelvis kemiteknik, inriktning processdesign. Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och på så viss skaffat dig denna kunskap, eller är du i början av din karriär.

Som person är du lösningsorienterad med erfarenhet av att själv driva och ansvara för projekt. Du har en god kommunikativ förmåga såväl mot beställare som medarbetare. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av entreprenadverksamhet.

Du har ett stort intresse för att lära nytt och att vara en del av hela projektet med såväl ansvar som inflytande.

Varför Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

Start – Malmberg SE

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mikael Scott, eller Alma Boklund,

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi vill informera om att vi är på semester under veckorna 29-31 och kommer därför inte att kunna ge någon återkoppling under denna period. Vi är tillbaka vecka 32 och ser fram emot att hjälpa dig då. Tack för din förståelse!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster