Biogas

Grönaste anläggningen i världen!

Vi är bland pionjärerna inom området för biogasuppgradering till biometan.

0

Över 120 uppgraderingsenheter i Europa.

Biogas för nästa generation

Genom att utnyttja vår teknologi för biogasuppgradering kan du producera biometangas som är redo för att injiceras i naturgasnätet eller användas som fordonsbränsle. Inte nog med att det är miljövänligt, det är också väldigt lönsamt för er.

Malmberg COMPACT™ – Svensk miljöteknik

Malmberg COMPACT™ är utvecklad till en effektiv och pålitlig anläggning för uppgradering av biogas till hållbar biometan. Maskinen är prefabricerad och tillverkas i egen produktionsanläggning i Sverige. Vi kan garantera kort ledtid från order till gasleverans. Genom vår kontrollpanel Malmberg feniX™ blir biogasuppgraderingen lätthanterlig. Interiörsystemet och inredningen ligger i en specialdesignad och optimerad container för enkelt underhåll och bekväm service.

Vår process är enkel, tillförlitligt och fungerar alltid

Inkommande biogas komprimeras och möter det rinnande vattnet från toppen av kolonnen. Koldioxid och svavelväte absorberas av vattnet medan metan stiger till toppen, därefter torkas gasen internt och antingen injiceras den i naturgasnätet eller används som fordonsbränsle.

aCurve

Ett optimeringsverktyg som används i anläggningar för att övervaka deras prestanda och få en överblick över deras effektivitet.
Läs mer

För mer information eller frågor, kontakta mig