Studerande

Nyexaminerad eller studerande?

Välkommen till Generation Zero – möjliggör en bättre framtid med rent vatten och ren energi!

Vill du vara en del av förändringen? Är du en nyexaminerad student eller studerande som vill arbeta för en mer hållbar och miljövänlig framtid? Då har du kommit till rätt plats! Malmberg, ett femte generationens familjeföretag med över 155 års erfarenhet, erbjuder dig möjligheten att vara en del av Generation Zero – en gemenskap som strävar efter att skapa ett bättre samhälle för nästa generation.

Vårt företag, Malmberg, är ett ledande miljöteknikbolag med fokus på vattenrening, biogas, geoenergi och brunnsborrning. Vi erbjuder kompletta lösningar inom dessa områden och arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan och främja hållbarhet ute i samhället. Genom att använda vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda innovativa lösningar som bidrar till en renare och mer hållbar framtid.

Oavsett om du är intresserad av att arbeta inom vattenrening, biogas, geoenergi eller brunnsborrning, så finns det spännande möjligheter för dig här hos Malmberg. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där innovation och kreativitet och idéer uppmuntras, samtidigt som vi ger dig verktygen och resurserna för att växa och lyckas i din karriär.

Gå med i Generation Zero idag och bli en del av rörelsen för en hållbar framtid. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en värld som vi är stolta över att lämna över till nästa generation. Ta steget och anslut dig till Malmberg, där vi arbetar för att forma Generation Noll.

Låt oss tillsammans göra skillnad – det är här det händer!

Möt Adam Shafiei

Det är särskilt intressant att jobba med rent vatten och ren energi, vilket också är relevanta ämnen för min utbildning. Jag har kunnat tillämpa det jag lärt mig på universitetet i praktiken.

Läs mer

Jobbmöjligheter för dig!

Är du snart nyexaminerad och funderar på vad som händer efter examen? Då är Malmberg en bra start i din karriär. Vi erbjuder intressanta tjänster och en stark utvecklingskurva. Du kommer få delta i spännande projekt där du får chansen att använda dina kunskaper från din utbildning.

Läs mer och ansök