Martin Turesson

Vilken roll har du på Malmberg?
Min roll är senior processingenjör på Malmberg, det innebär bland annat att jag handleder kollegor, jobbar med anbud och affärsmässiga taktiker, planering och att räkna och rita. Jag tycker om att jag har en varierad roll och kan styra mycket av mitt arbete själv, jag kan fokusera på det jag tycker är roligast och viktigast.

Jag upplever att det bästa är att jag får ta plats och får förtroende och möjlighet att utvecklas.

Vad är de bästa med att jobba på Malmberg?
Jag upplever att det bästa är att jag får ta plats och får förtroende och möjlighet att utvecklas. Det är inte heller ett jätte stort företag vilket gör att det finns en familjär känsla här.

Hur känns det att jobba inom en framtidsbransch?
För min del blir det väldigt tydligt då jag jobbade med kärnkraft innan. Vatten och miljöteknik är alltid något positivt och det är väldigt roligt att känna att man är stolt över det man gör på Malmberg.

Vad är din syn på framtiden inom branschen?
I framtiden hoppas jag att allt dricksvatten och avloppsvatten ska bli cirkulärt. Att vi tar vara på allt vi kan! Fosforåtervinning, återbruk, cirkulation och resursåtervinning helt enkelt.

Möt vår teknikchef Taino

Min roll är teknikchef på Malmberg Water, det innebär att jag leder processingenjörer och ingenjörer som designar och bygger vatten- och reningsverk.

Läs mer