Malmberg EnerGeo

Malmberg EnerGeo

Malmberg EnerGeo är vår prefabricerade, nyckelfärdiga lösning för geoenergi som effektivt minskar energiförbrukningen med 60-80%. Vår innovativa teknik förser olika typer av byggnader med både värme och kyla och är kompatibel med hybridlösningar. Malmberg EnerGeo levereras med integrerat Malmberg FeniX kontrollsystem för enkel hantering.

Med Malmberg EnerGeo ökar fastighetens värde samtidigt som den drar nytta av en energieffektiv uppvärmning och kylning från samma källa. Energibrunnar används för att lagra energi över säsonger, vilket möjliggör lokal energiproduktion och minskar både CO2-utsläppen och behovet av köpt primärenergi. Vår lösning är också motståndskraftig mot framtida energiprisökningar, vilket ger långsiktig hållbarhet och ekonomisk fördel.

Vår prefabricerade lösning

  • Prefabricerade, nyckelfärdiga lösning.
  • Minskar energiförbrukningen med 60-80%.
  • Uppvärmning och kylning från samma källa.
  • Kompatibel med hybridlösningar.
  • Levereras med integrerat Malmberg FeniX kontrollsystem.

“Det är viktigt att tänka på energiförsörjning av flera olika anledningar. Dels är det en ekonomisk fråga, man tittar på drifts kalkyler över hela byggnad livslängd. Men det handlar också om att hitta en ekologiskt hållbar lösning som vi också kan omsätta gestaltningsmässigt och arkitektoniskt.”

– Martin Stavenow Svensson, Siegel Group

Malmberg FeniX

Vårt skräddarsydda styrsystem är utformat för att erbjuda insikt i din anläggning. Med fjärråtkomstfunktionalitet ger det dig möjlighet att övervaka driften var du än befinner dig. Detta system sätter kunden i förarsätet och ger full kontroll över deras energisystem för optimal hantering och effektivitet.

aCurve

Ett optimeringsverktyg som används i anläggningar för att övervaka deras prestanda och få en överblick över deras effektivitet.
Läs mer

För mer information eller frågor, kontakta mig